Kom ordning i ditt nya hem och lämna över flyttstädning Stockholm

Väntar flyttstädning runt hörnet? Och allt du vill är att komma i ordning på din nya adress. I Stockholm finns det städfirmor som tar sig an din flyttstädning.

Svetten rinner i pannan och stressen gör sig påmind. Trots att man var ute i tid, så står man nu här och behöver fixa allt i sista sekund. Nina visste att hennes hyresvärd aldrig skulle tillåta något slarv med städningen. Hon hade suttit där och skrubbat ugnen i vad som kändes som evigheter, men fläckarna gick inte bort.

Med svetten rinnande, gav hon upp efter ännu en dag. Hur skulle hon klara av det och hur skulle hon hinna med det? Tiden gick och Nina blev alltmer stressad. Ingenting hade gjorts, mer än en massa timmar på ugnen utan resultat. Fick hon inte problemet löst, så visste hon att hon skulle få en stor faktura från hyresvärden.

Flyttstädning är lösningen

Nina gjorde en sista chansning och kontaktade en firma som erbjöd flyttstädning i Stockholm. Det visade sig vara en riktigt vinstlott. De hade tid att hjälpa henne och visste hur de skulle handskas med ugnar som var bråkiga. Dessutom fick hon ett väldigt bra pris på hela flyttstädningen.

Nina kunde andas ut när hon visste att en seriös städfirma skulle ta hand om städningen. Att de hade miljövänliga produkter och personal som arbetar med bra villkor var ett stort plus. Nu kunde hon lämna över nycklarna till hyresvärden med gott samvete och slippa extra problem.

2 Feb 2023

En idyllisk kringelstad som ligger i ett fantastiskt läge vid Mälaren? Eller en segregerad, brottsdrabbad stad som den beskrivs i “Södertäljepolisen” på femman?

Södertälje är så mycket mer än så - här kommer du att få läsa mer om vad som händer i staden söder om Stockholm – inte minst när det handlar om näringslivet. Håll till godo!