Tandläkare i Solna gör ditt besök tryggt

Om du har slarvat med att besöka din ordinarie tandläkare så kan det visa sig att du behöver en akuttid. I Solna fixar de detta, så att du slipper ändra planer.

Energin och känslan var minst sagt på topp, nedräkningen gick från månader, till veckor och var nu nere på dagar. Inom två dagar skulle man äntligen få se ens favoritartist uppträda på Friends Arena. Peppen var hög och likaså känslan, och vännerna var minst lika peppade. Men nu märkte man att något var fel.

På den stora dagen, dagen som skulle bli den bästa i ens liv, så ville man må bra. Men det var inte så lätt att tänka utanför den brutala tandvärk man hade. Man visste att man skulle ha varit hos tandläkaren för länge sen, och det fick man sota för nu. Ska man försöka bedöva smärtan själv, eller få en snabb tid och åtgärda problemet?

Tandläkare får bort det onda

Visst hjälper smärtstillande ett tag, men det är inte länge och det är inte hållbart. Som tur är finns det en klinik i Solna där de även erbjuder akuttider. Det bästa är kanske att ringa denna tandläkare och se om man kan få en tid innan konserten börjar.

Då blir man tipp topp och kan njuta av uppträdandet utan att behöva fokusera på smärtan. Tandläkaren kan antingen lösa problemet helt, eller göra en provisorisk lösning. Och man brukar dessutom få tid inom 24 timmar. Dags att ta upp telefonen för ett samtal, en tid så snabbt som möjligt är vad man behöver.

16 Sep 2022

En idyllisk kringelstad som ligger i ett fantastiskt läge vid Mälaren? Eller en segregerad, brottsdrabbad stad som den beskrivs i “Södertäljepolisen” på femman?

Södertälje är så mycket mer än så - här kommer du att få läsa mer om vad som händer i staden söder om Stockholm – inte minst när det handlar om näringslivet. Håll till godo!