Ska du lämna Farsta? Anlita en lokal mäklare

Det bästa du kan göra om du ska sälja hus i Farsta är att anlita en lokal mäklare. Denne vet hur området ska marknadsföras och har kanske redan köpare på lut.

Om du tänker sälja ditt hus i Farsta så se till att anlita den bästa mäklaren för uppdraget. Det kan vara stor skillnad mellan olika mäklare – hur de jobbar, vad de tar för arvode, och inte minst hur stor lokalkännedom de har. Det sistnämnda är en väldigt viktig faktor för att du ska få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Om du anlitar en kunnig fastighetsmäklare i Farsta, som är lokalt förankrad, så kommer du att ha många fördelar. Denne mäklare känner till orten och området som ingen mäklare baserad på annan ort någonsin kan göra.

Mäklaren har register på intressenter

Din lokala mäklare i Farsta kommer att kunna lyfta fram relevanta fördelar med orten, för de presumtiva köpare som anmäler intresse. Hen vet allt som behövs om skolor, vård, affärer, allmänna kommunikationer och annat som kan vara viktigt för en köpare. Det betyder mer än du skulle kunna tro, för marknadsföringen av ditt hus.

Dessutom har din lokala mäklare förmodligen redan ett register med köpare som är intresserade av en viss typ av hus eller ett visst läge. Hen har därför de bästa förutsättningarna för att matcha din bostad med rätt köpare. Har du tur så kanske bostaden inte ens behöver läggas ut på marknaden med öppna visningar.

20 Nov 2022

En idyllisk kringelstad som ligger i ett fantastiskt läge vid Mälaren? Eller en segregerad, brottsdrabbad stad som den beskrivs i “Södertäljepolisen” på femman?

Södertälje är så mycket mer än så - här kommer du att få läsa mer om vad som händer i staden söder om Stockholm – inte minst när det handlar om näringslivet. Håll till godo!