Hitta en skicklig mäklare i Södertälje

Letar ni efter en mäklare i Södertälje? Se då till att välja en mäklare som verkligen kan orten och området där ni ska sälja. Här kommer några kloka råd.

Det finns gott om mäklare att välja på för den som ska sälja villan eller bostadsrätten och det är inte alltid lätt att välja. En bostadsförsäljning är dessutom en viktig affär då man ofta ska investera pengarna i ett nytt boende. Därför gäller det att välja mäklare med omsorg och träffa några olika innan man bestämmer sig för vem man vill anlita.

Alla seriösa mäklare erbjuder gratis värdering av bostaden utan att man förbinder sig till någonting. Även den som är nyfiken på hur mycket bostaden är värd men ej ännu redo att sälja, kan helt kostnadsfritt få den värderad av en mäklare. Men ska man sälja sin bostad ska man alltid få den värderad av minst två mäklare så att man har något att jämföra med.

Det kan vara smart att välja en mäklare som kan Södertälje bra

När man anlitar en mäklare i Södertälje kan det vara bra om denne också har lokalkännedom och väl känner till det område där villan eller bostadsrätten ligger. Då kan mäklaren även presentera områdets alla fördelar och lyfta fram varför det är bra att bo just där. Men mäklaren kan också svara på frågor om kollektivtrafik och annan lokal service.

Med en kunnig mäklare får man ofta ut ett bättre pris för sin bostad. Men olika mäklare tar också ibland olika mycket betalt. Ofta är de mer erfarna mäklare dyrare att anlita men de kan också vara så att de lyckas sälja bostaden för mycket mer än en mer oerfaren mäklare. Hör av dig till en kunnig mäklare via denna hemsida: mäklare-södertälje.se

15 Jul 2022

En idyllisk kringelstad som ligger i ett fantastiskt läge vid Mälaren? Eller en segregerad, brottsdrabbad stad som den beskrivs i “Södertäljepolisen” på femman?

Södertälje är så mycket mer än så - här kommer du att få läsa mer om vad som händer i staden söder om Stockholm – inte minst när det handlar om näringslivet. Håll till godo!