Kontorsstädning passar alla kontor i Stockholm

Tar bokföring och städníng för mycket tid från själva jobbet? Då kan man bland annat ta och boka kontorsstädning av en städfirma i Stockholm och få mer tid.

Det lilla kontoret var mysigt och Anna var nöjd med lokalerna. Den bestod av två rum: ett för henne och ett annat för en bokföringsfirma som hyrt in sig. Innan hon gick hem från kontoret på fredagen städade hon sin del och allmänna utrymmen som toalett och kök. Något som var ett måste men som tog energi som hon egentligen inte hade.

Vännen Kristin såg hur trött hon var när de träffades för fredagsmys och undrade vad som stod på. Anna som aldrig klagade berättade om städningen. Kristin frågade varför hon inte anlitade städfirman Kristin använde. Men Kristins kontor var betydligt större med sina åtta anställda.

Kontorsstädning för det lilla och det stora

Under helgen funderade hon på Annas förslag och bestämde sig för att ta reda på mer. Ett samtal med hyresgästen hade konstaterat att även denne ville vara med i den eventuella bokningen. Efter att ha pratat med en firma fastnade Anna dock i sina tankar. En från städfirman skulle komma samma eftermiddag. Vad skulle personen tycka om att hon inte fixade ett så litet utrymme själv?

Det visade sig att firman erbjöd kontorsstädning i Stockholm på både enmansföretag och företagsjättar. De orden gjorde bokningen betydligt enklare och hon kunde nu se fram emot betydligt lugnare fredagar. Istället för att betala mer i hyra skulle hyresgästen hjälpa henne när hon behövde hjälp med bokföringen.

3 May 2022

En idyllisk kringelstad som ligger i ett fantastiskt läge vid Mälaren? Eller en segregerad, brottsdrabbad stad som den beskrivs i “Södertäljepolisen” på femman?

Södertälje är så mycket mer än så - här kommer du att få läsa mer om vad som händer i staden söder om Stockholm – inte minst när det handlar om näringslivet. Håll till godo!