Smidig flytt till Stockholm

Ska du flytta från Södertälje till Stockholm ska du anlita en flyttfirma. En smidig lösning som gör flytten snabb och rolig.

Att flytta till Stockholm kan innebära mycket positivt. Det finns fler jobb, både sådana som kräver utbildning och sådana som inte gör det. Och för den som är intresserad av kultur och nöjen är förstås huvudstaden oslagbar. Det är också lättare att hitta vänner som delar samma intressen och hobbies.

Ja, listan på fördelar med Stockholm kan göras lång, men naturligtvis har Stockholm även sina baksidor. En av dem är förstås att det är svårt att hitta bostad, och att det är dyrt att både köpa bostad och bo i Stockholm.

Vy över Stockholm från Kaknästornet

Ett liv i Stockholm är möjligt

Men med lite tur, och en hel del sparande, alternativt många år i bostadskön, är det inte på något sätt omöjligt att få bostad i Stockholm, vad än olyckskorparna säger. Det är inte heller vansinnigt dyrt överallt. Om du kan tänka dig att bo en bit bort från innerstan så går det för det mesta utmärkt att hitta en bostad till ett överkomligt pris, även om duinte har det mest högavlönade jobbet.

Att flytta kräver alltid planering, och att flytta mellan två städer gör inte saken lättare. Det är visserligen inte särskilt långt mellan Södertälje och Stockholm, men saker som hur stor flyttbilen är och hur mycket tid man har på sig är ändå viktigare när det är fem mil i stället för fem kilometer mellan den gamla och den nya bostaden.

Anlita en flyttfirma i Stockholm

Vi rekommenderar att du anlitar en flyttfirma för din flytt till Stockholm. Anledningarna är många, men den främsta är att en flyttfirma kan anpassa sig så att din flytt kan ske med ett enda flyttlass. Väljer du en flyttfirma i Stockholm har du dessutom professionell hjälp som är vana att frakta andras bohag i Stockholm, som hitta överallt och kan göra de smartaste vägvalen.

Genom att anlita en flyttfirma slipper du dessutom köra tillbaka en flyttlastbil till Södertälje när du helst av allt skulle vilja komma i ordning i den nya bostaden. I stället kan du i lugn och ro stanna kvar i den gamla bostaden när flyttlasset gått och städa i ordning den inför den nya ägarens ankomst. Därefter kan du med gott samvete lämna över nycklarna och sätta dig på pendeltåget till ditt nya liv i Stockholm. Där väntar dig din nya bostad med allt ditt bohag redan på dig när du kliver innanför dörren.

21 Oct 2019

En idyllisk kringelstad som ligger i ett fantastiskt läge vid Mälaren? Eller en segregerad, brottsdrabbad stad som den beskrivs i “Södertäljepolisen” på femman?

Södertälje är så mycket mer än så - här kommer du att få läsa mer om vad som händer i staden söder om Stockholm – inte minst när det handlar om näringslivet. Håll till godo!